14.1 C
Gornji Vakuf
Petak, 01. Decembra 2023.

O nama

GornjiVakuf-x.com web portal počeo je sa radom 13.09.2010.godine. Od prvog dana do danas to je nezavisni news portal u 100% vlasništvu njegovih autora.

Portal postoji kao projekt grupe građana iz Gornjeg Vakufa, koja na volonterskoj osnovi nastoji da blagovremeno informiše o događanjima sa područja Gornjeg Vakufa.

Sve troškove održavanja portala, kao i nabavke opreme za rad, snose autori iz svojih džepova, te manji dio od skromih reklama lokalnih biznismena.

GornjiVakuf-x.com nema obavezu objavljivanja niti jednog članka, ali ćemo nastojati da objavimo sve ono što smatramo bitnim za naše čitaoce.

GornjiVakuf-x.com NE OBJAVLJUJE najave događaja, osim humanitarnih. Za objavu bilo koje druge najave, poziva itd., javite se na mail: info@gornjivakuf-x.com radi dogovora oko cijene.

Strogo je zabranjeno preuzimanje tekstova, fotografija ili drugog sadržaja bez navođenja web portala GornjiVakuf-x.com kao izvora, odnosno postavljanja direktnog linka do orginalnog sadržaja na GornjiVakuf-x.com.

Krajem marta i početkom aprila 2013. godine web portal je postao dio Udruženja za informisanje X MEDIA Gornji Vakuf-Uskoplje.

Od oktobra 2019. godine web stranica funkcioniše na novoj domeni www.gornjivakuf.com.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti