9.7 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 28. Marta 2024.

FOTO: SKISO Sloga – OKI Flash 0:3

skisoSLO

Ove nedjelje SKISO Sloga Gornji Vakuf je ugostila favorizovani OKI Flash iz Mostara. Meč je odigran u sportskoj sali Osnovne škole“ Voljevac” pred 30-tak navijača.

Gostujuća momčad oko polovine prvog seta preuzima inicijativu, i stvorenu prednost u tom dijelu seta uspijevaju sačuvat, te set mirno privesti kraju s rezultatom 17:25.

Na početku drugog seta Sloga stvara prednost od 5 razlike ali nažalost ta prednost se brzo topi. Oko polovine drugog seta OKI Flash ubacuje u brzinu više te stvara dovoljnu prednost da set završe u svoju korist. Drugi set je završen s rezultatom 20:25 u korist gostiju.

 

Na početku trećeg seta gosti stvaraju prednost od 6 razlike. U daljem toku meča domaćini uspijevaju smanjiti razliku ali samo nakratko. OKI Flash veoma brzo vrača izgubljene poene i prednost povećava na 8 razlike. Gosti sebi nisu dozvoli luksuz da prokockaju ovu razliku te i ovaj set rutinsku dobivaju sa rezultatom 16:25. To je ujedno značilo i ukupni rezultat 0:3 u korist gostiju.

U domaćoj ekipi najviše je istakao sa servisa Hamdija Džambo te Saudin Čajdin na mjestu tehničara. U ekipi iz Mostara bolji od ostalih je bio Maksumović Adnan.

joomplu:596   joomplu:583   joomplu:592   joomplu:594   joomplu:625   joomplu:612   joomplu:604   joomplu:606

Ostatak fotografija sa današnje utakmice pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti