23.1 C
Gornji Vakuf
Nedjelja, 23. Juna 2024.

POZIV: Pošaljite prijedlog za osobu 2010. godine u Gornjem Vakufu – Uskoplju

gv-xCOM

Web portal gornjivakuf-x.com organizuje izbor osobe godine 2010 iz Gornjeg Vakufa. Glasanje za osobu godine će se obaviti u mjesecu decembru 2010 godine.

Od 6.11.2010. do 30.11.2010. godine šaljite nam vaše prijedloge za Osobu 2010 godine u Gornjem Vakufu. E-mail sa vašim prijedlogom treba sadržavat ime i prezime osobe koju predlažete, s čime se bavi i ukratko zašto smatrate da baš ta osoba treba biti birana. Ovim izborom ne mogu biti obuhvaćene osobe koje se aktivno bave politikom (vijećnici, zastupnici u Parlamentu, načelnik, predsjednici OO stranaka). Osoba mora biti sa područja Gornjeg Vakufa – Uskoplja. Vaše prijedloge šaljite na e-mail: info@gornjivakuf-x.com sa naznakom (naslov e-maila) Prijedlog za osobu 2010 godine.

Osoba čiji prijedlog bude na kraju imao najviše glasova bit će nagrađen od strane uredništva portala sa majicom kratki rukav s natpisom gornjivakuf-x.com. Ukoliko pobjednik bude predložen od strane više osoba, dobitnik majice će biti izvučen slučajnim odabirom.

Uredništvo web portala gornjivakuf-x.com će odabrati pet prijedloga od svih pristiglih, nastojeći da obuhvati sve društvene sfere.

Pet odabranih prijedloga će biti ponuđeni našim posjetiocima na glasanje u Anketi od 1.12.2010. – 5.01.2011. godine, a glasat će se moći jednom u 24 sata po ip adresi.

Pobjednik u ovom izboru će dobiti plakatu web portala gornjivakuf-x.com kao skromno priznanje za Osobu 2010 godine u Gornjem Vakufu – Uskoplju.

Organizator izbora, gornjivakuf-x.com, zadržava pravo da prekine izbor za Osobu 2010. godine u Gornjem Vakufu – Uskoplju ako procjeni da ovaj izbor narušava plemenitu misiju kojom se želi odat priznanje najuspješnijima.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti