1.7 C
Gornji Vakuf
Subota, 20. Aprila 2024.

FOTO: Djeda mraz posjetio mališane u našem gradu

Stara godina je na izmaku, snijega ima za Snješka Bijelića, grudvanja, raznih zimskih aktivnosti i ugođaja za najmlađe. Nije nas izostavio ni Djeda mraz.  Jučer je u sklopu festivala „Djeca pjevaju hitove u Gornjem Vakufu-Uskoplju“ u popodnevnim satima oko stotinu mališana sa općine Gornji Vakuf-Uskoplje bilo nagrađeno novogodišnjim paketićima. Poklone je obezbjedila JU „Centar za obrazovanje  i kulturu“ Gornji Vakuf – Uskoplje.

Nakon podjele paketića u 18:00 sati održan je takmičarski dio gdje su naši mališani pokazali kako se snalaze u pjevačkim vodama. Sinoć je protal gornjivakuf-x.com pisao o ovom događaju. Podsjećanja radi, pobjednica festivala je Eva Pilić, drugo mjesto osvojila je Amina Tumbak, a treća je bila Nikolina Vidović. Nagradu publike je osvojila Lejla Karamustafić.

U nastavku vam donosimo djelić atmosfere koja je vladala u Centru za obrazovanje i kulturu. Portal gornjivakuf-x.com se zahvaljuje Edinu Ćatiću Bati na ustupljenim fotografijama.

joomplu:1872   joomplu:1874   joomplu:1876   joomplu:1877   joomplu:1878   joomplu:1879   joomplu:1880   joomplu:1887   joomplu:1881   joomplu:1885   joomplu:1882

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti