2 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 25. Aprila 2024.

Poziv za učešće na Sajmu zapošljavanja

Služba za zapošljavanje Srednjobosanskog kantona organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati 9. i 10. juna 2011. godine u Vitezu.

Sajam je namijenjen svim nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, ali i osobama koje žele promijeniti posao i graditi karijeru.

Poslodavcima je ovo prilika da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu kadar u velikom broju djelatnosti. Učešće na Sajmu prilika je svima koji traže posao da ostvare direktan kontakt sa poslodavcima. Stoga je preporuka da razmislite šta znate, želite i možete raditi, pripremite CV (biografiju) i prijave za posao te iste prilikom obilaska štandova i razgovora ciljano predajete poslodavcima koji se bave djelatnošću za koju ste zainteresovani.

Zainteresovani za odlazak na Sajam zapošljavanja u Vitez treba da se jave u Službu za zapošljavanje Gornji Vakuf – Uskoplje radi evidentiranja i planiranja besplatnog prevoza do Viteza.

U prilogu možete preuzeti kompletan Poziv za učešće na Sajmu zapošljavanja koji je objavila kantonalna Služba za zapošljavanje.

{wd file=biro.pdf name='Preuzmi Poziv za učešće na Sajmu’}

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti