2.4 C
Gornji Vakuf
Petak, 26. Aprila 2024.

FOTO: Sudar kamiona i putničkog vozila u Gornjem Vakufu

Danas u 14:30 sati dogodila se saobraćajna nesreća na magistralnom putu M16.2 u neposrednoj blizini poslovne zgrade ‘Vranica – Komerc’, u kojoj su učestvovali kamion sa prikolicom marke ‘Mercedes’ i putničko vozilo marke ‘Audi’. Nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je velika materijalna šteta na putničkom vozilu.

Automobil marke ‘Audi’ za kojim je upravljala K.H. iz Gornjeg Vakufa se kretao Ulicom Uševice i prelazio magistralni put M16.2. U tom trenutku magistralnim putem M16.2. iz pravca Bugojna prema Prozoru naišao je kamion kojim je upravljao D.B. iz Bileće. U pokušaju da izbjegne direktni sudar sa bočnom stranom putničkog vozila D.B. je kočio nekih dvadeset metara i skrenuo na suprotnu traku. Nažalost, K.H. je već bila na magistralnom putu i došlo je do sudara kamiona sa prednje strane i putničkog vozila sa lijeve bočne strane. Od siline udara oba vozila su završila u obližnjoj livadi.

Vozač kamiona D.B. je zadobio udarac u glavu, dok K.H., čiji je automobil sa lijeve strane potpuno uništen, nije zadobila nikakve povrede.

Pripadnici PS Gornji Vakuf – Uskoplje su odmah izišli na mjesto i preduzeli zakonom predviđene radnje.

{joomplucat:168 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti