10.7 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 28. Marta 2024.

FOTO: Jednodnevna ekskurzija u Zenicu učenika O.Š. Voljevac

Nakon što su uspješno okončali školske godine, učenici šestih i sedmih razreda Osnovne škole „Voljevac“ obavili su jednodnevnu ekskurziju u Zenicu.

Naime, učenici šestih i sedmih razreda, njih 49 su ove godine izabrali Zenicu za svoju đačku ekskurziju. Zajedno sa učenicima, put Zenice su krenuli i nastavnici Erdin Sinan, Samir Sušić i Nurka Omeragić. Ekskurzija u Zenicu je obavljena početkom ove sedmice, tačnije u ponedjeljak.

Odmah po dolasku u Zenicu, učenici su posjetili multipleks kino gdje su pogledali film Transformers III (3D). Nakon nezaboravnog uživanja u gledanju najvećeg digitalnog 3D spektakla godine, učenicima je priređen ručak u restoranu u sklopu multipleks kina.

Poslije obavljenog ručka, na red je došla posjeta muzeju. Bilo je i to nezaboravno iskustvo mladih učenika šestih i sedmih razreda, da bi nakon muzeja došao red na posjetu stadionu Bilino polje. Šetnjom kroz grad Zenicu završena je posjeta istom. Po povratku kući, učenici su napravili pauzu u TC Fis Vitez i na Plavoj vodi u Travniku.

{joomplucat:229 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti