11.1 C
Gornji Vakuf
Subota, 20. Aprila 2024.

FOTO: Nastavljen turnir u malom nogometu Privor 2011

Na turniru u malom nogometu „Dani slobode Privor 1992-2011” koji se održava u Voljevcu, večeras su na rasporedu bile tri utakmice. Zbog dana žalosti u FBiH u povodu 11. jula Dana sjećanja na Srebrenicu jučer nije bilo na rasporedu odigravanje utakmica.

U prvoj utakmici koja je bila na rasporedu u 19h sastale su se ekipe Auto škola GSL i WMS Gračanica. Na kraju ove utakmice bolja je bila ekipa Auto škole GSL pobijedivši rezultatom 5:3.

U drugoj utakmici odigranoj u 20h vidjeli smo veliki broj golova. Sastale su se ekipe Zlatara Handball i Udruženje malinara Privor. Na kraju ove utakmice rezultat je glasio 8:3 u korist zlatare Handball.

U trećoj i najzanimljivijoj utakmici večeras sastale su se ekipe Dutratbegović Dolac i Grnica. Rezultat na kraju prvog poluvremena bio je 1:0 u korist ekipe Grnica. Odmah na početku drugog poluvremena ekipa Duratbegović Doca poravnava rezultat, da bi već u narednom napadu povela rezultatom 2:1. U nastavku utakmice vidjeli smo još tri gola. Najprije je ekipa Duratbegović Dolac povisila rezultat na 3:1. To nije uticalo na pad igre ekipe Grnice i u nastavku smanjuju rezultat na 3:2. U samoj završnici utakmice vidjeli smo još jedan gol u mreži Duratbegović Doca. Rezultat na kraju ove utakmice glasio je 3:3.

Sutra su na rasporedu sljedeće utakmice:

19:00 BH aluplast – Caffe Dautbegović

20:00 Boje i lakovi Anax – Jahorina osiguranje

21:00 Disco club AM – Asocijacija mladih SDA

{joomplucat:234 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti