2.8 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 25. Aprila 2024.

FOTO: Bistrica i Vojna policija finalisti turnira ‘Kup 317’

Turnir u malom nogometu „KUP 317“ stigao je do same završnice. Večeras su odigrane polufinalne utakmice. Ekipe Bistrice i Vojne policije će igrati u finalu, a Prva i Treća četa Privor će igrati za treće mjesto.

U prvoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerile ekipe Treće čete Privor i Bistrice. Utakmica je obilovala golovima. Prvo su u vodstvo došli igrači Bistrice pogodcima Idrizović Senada i Puljarga Asmira, da bi ekipa Treće čete Privor ubrzo poravnala rezultat golovima Bešić Džulana i Brkić Osmana. Nakon toga smo vidjeli još šest golova i to četiri u mreži Treće čete Privor i dva u mreži ekipe Bistrice. Rezultat je na kraju glasio 6:4 u korist Bistrice.

U drugoj utakmici ekipa Vojne policije pobijedila je ekipu Prve čete Privor rezultatom 4:2. Trostruki strijelac za ekipu Vojne policije bio je Beganović Ferid dok je jedan gol postigao Musa Azer. Za ekipu Prve čete Privor oba gola je postigao Šošić Samir.

Finalna utakmica turnira u malom nogometu „KUP 317“ između ekipa Vojne policije i Bistrice na programu je u nedjelju, 31. jula, od 19:00h, a od 18:00h prethodit će joj susret za treće mjesto između ekipa Prve i Treće čete Privor.

{joomplucat:249 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti