3.3 C
Gornji Vakuf
Petak, 19. Aprila 2024.

FOTO: Drugi dan na turniru u malom nogometu ‘Bebara 2011’

Na turniru u malom nogometu „Bebara 2011“ danas su na rasporedu bile četiri utakmice.

Prvi na teren su izišli igrači ekipe Auopraona Benta, prošlogodišnji finalisti ovog turnira, te ekipa Red Union. Pobjedu od 8:4 slavila je favorizovana ekipa Bente, a strijelci su bili, pet puta Delić Ermin, te dva puta Jarić Enes i jednom Hidajet Šišić. Za Red Union golove su dali, dva gola Karalić Salih, te po jedan Šehić Senaid i Filipović Hamdija.

U drugoj utakmici Tiskara Humac je demolirala Melody sa 12:3. Strijelci za pobjedničku momčad bili su: četiri gola dao je Topić Aldin, dva Džambo Emir, dva Begović Selvedin, dva Senadin Zukić, po jedan  Zukić Jasmin i Musa Samir. Za Melody su pogađali dva puta Šijak Hamdija i jednom Eđelović Tarik.

Treća utakmica je donijela kanonadu Šeste Mahale i poraz 9:1 od ekipe Boje i lakovi Anax, za koju su golove postigli Mavrković Ermin tri komada, Topić Mumaer dva, Safić Esmir dva, Halilović Armin dva. Jedini gol za Šestu Mahalu dao je Kevro Nedim.

Današnji program turnira zatvorile su ekipe Jahorina Osiguranje i Šumski plod Prozor. Slavili su gosti iz Prozora rezultatom 2:1. Prvi gol je autogol igrača Jahorina Osiguranje, a drugi pogodak dao je Đogić Erman. Strijelac za Jahorina Osiguranje bio je Prijić Amer.

Sutra su na rasporedu slijedeće četiri utakmice:

16:45 – Šumarija – SDA
17:30 – P.S. Nune – Rose wood
18:00 – Red Union – Šumski plod
18:30 – Tiskara Humac – SDP

{joomplucat:274 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti