1.8 C
Gornji Vakuf
Subota, 20. Aprila 2024.

Novi dizajn, servisi, rubrike i mobilna verzija Web portala GornjiVakuf-x.com

U povodu obilježavanja prve godišnjice svog rada, ekipa Web portala GornjiVakuf-x.com svojim posjetiocima nudi novi dizajn stranice, nove servise i rubrike, kao i mobilnu verziju portala, optimizovanu za pregledavanje sa svih mobilnih aparata uz minimalan promet i troškove.

Novi dizajn portala se oslanja na prethodni, kako posjetioci ne bi morali proći mukotrpni proces navikavanja na raspored sadržaja na portalu. Ipak, on je modernizovan i optimizovan za maksimalni užitak pregledanja sadržaja. U izradi grafičkih elemenata za novi dizajn nesebičnu pomoć ekipi web portala GornjiVakuf-x.com pružio je Arif Džambo, kojem se iskreno zahvaljujemo.

Prateći želje naših posjetioca da se na portalu nađu nešto „lakši“ sadržaji, uveli smo rubriku ZANIMLJIVE PRIČE, koja je ispunjena različitim zanimljivostima iz cijelog svijeta.

Nova rubrika na portalu je Infoservis u kojoj možete pronaći Red vožnje sa Autobuske stanice Gornji Vakuf-Uskoplje, Vremensku prognozu za naš grad, Stanje na putevima u BiH, TV program, te linkove za Direktne prijenose utakmica (live streaming), nešto što ste Vi cijenjeni posjetioci tražili da uvrstimo na GornjiVakuf-x.com.

Posebno izdvajamo mobilnu verziju portala GornjiVakuf-x.com koja se nalazi na adresi m.gornjivakuf-x.com. Mobilna verzija je maksimalno optimizovana za pregledavanje sa svih mobilnih uređaja, uz minimalni promet mobilnog interneta, tako da će te manje kredita potrošit da otvorite m.gornjivakuf-x.com nego popularnu društvenu mrežu m.facebook.com.

Iskreno se nadamo da ste zadovoljni sa poslom koji smo uradili i da razumijete koliko vremena i truda ulažemo i projekt GornjiVakuf-x.com.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti