3.3 C
Gornji Vakuf
Petak, 19. Aprila 2024.

Vijest sa GornjiVakuf-x.com preuzeli Index.hr, b92.net, Depo.ba…

GornjiVakuf-x.com je jučer objavio ekskluzivni video snimak napada na Ambasadu SAD-a u Sarajevu na kojem se vidi junački poduhvat građana Sarajeva u spašavanju povrijeđenog policajca.

Ovaj snimak je postao top tema na svim vodećim web portalima u bivšoj Jugoslaviji. Tako je najčitaniji i najutjecajniji hrvatski web porta Index.hr zatražio dozvolu od uredništva GornjiVakuf-x.com da preuzme dotični video, na što smo u cilju širenja istine, odgovorili pozitivno.

Lavina preuzimanja materijala sa GornjiVakuf-x.com je u toku dana nastavljena. Tako su vijest preuzeli najčitaniji srbijanski web portali B92.net i kurir-info.rs. Od bosanskohercegovačkih web portala izdvajamo Depo.ba, Radiosarajevo.ba, kip.ba, visegrad24.info i mnogi drugi.

Naši video zapisi su pregledani preko 15 000 puta na našem službenom kanalu na Youtube-u.

Ovom prilikom se iskreno zahvaljujemo i našem Gornjovakufljanu koji je napravio ovaj snimak i odlučio da ga preda isključivo našem portalu.

Moramo istači i dobru organizaciju u vlastitim redovima, jer smo uspjeli materijal od 2.5 GB transportovati do administratora web portala, a to ne bi moglo bez odlične saradnje naših kolega u Sarajevu i ovdje u Gornjem Vakufu.

GornjiVakuf-x.com – Ne želim informaciju, želim x informaciju!

{s}gvxizvor{/s}

Screenshoti sa nekih od web portala koji su preuzeli vijest sa GornjiVakuf-x.com

{JFBCGraph image=http://www.gornjivakuf-x.com/media/k2/items/cache/5c856eb25b3e1fc73f244a7686864411_L.jpg}

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti