11.6 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 25. Aprila 2024.

FOTO: Lejla Karamustafić pobjednica festivala ‘Djeca pjevaju hitove 2011’

Večeras je u velikoj sali Centra za obrazovanje i kulturu održana finalna noć manifestacije „Djeca pjevaju hitove 2011“ u organizaciji JU Centar za obrazovanje i kulturu Gornji Vakuf-Uskoplje. Pored JU Centra za obrazovanje i kulturu, pokrovitelji ove manifestacije bili su Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Srednjobosanskog kantona kao i općina Gornji Vakuf-Uskoplje.

U finalnoj večeri nastupilo je petnaest takmičara, a žiri večerašnje manifestacije kojeg su činili Antonijo Vilić, Eva Pilić, Selman Dizdar, Žarko Luketina i Haris Milanović za pobjednicu su proglasili mladu Lejlu Karamustafić koja je odlično izvela pjesmu „Rođeni“ od Kaliopi. Drugo mjesto je osvojila Nikolina Vidović, dok je treće mjesto pripalo Benjaminu Redžiću. Nagradu publike jednoglasno je osvojila najmlađa učesnica Iva Ivančić. Nagrade pobjednicima uručio je načelnik općine Gornji Vakuf-Uskoplje Sead Čaušević.

Dodatni užitak posjetiocima ove manifestacije u zabavnom dijelu pružili su Eva Pilić, Selman Dizdar i Šejla Hujdur koja je bila ujedno i prateći vokal takmičarima prilikom izvedbe njihovih pjesama.

Web portal GornjiVakuf-x.com čestita pobjednicima kao i organizatoru JU Centar za obrazovanje i kulturu.

{joomplucat:381 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

{JFBCGraph image=http://www.gornjivakuf-x.com/media/k2/items/cache/4c5025fc27e21ebeebad07703ddb77e0_S.jpg}

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti