2.2 C
Gornji Vakuf
Petak, 26. Aprila 2024.

Počele pripreme za manifestaciju ‘Izbor najboljih sportista SBK za 2011.godinu’

Predsjednik Sportskog saveza Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna, Drago Suban potpisao je sponzorsku ugovor sa Nikolinom Jovanović, direktoricom hotela „Blanca Spa & Resort“ Vlašić. Ovim ugovorom hotel „Blanca Spa & Resort“ postao je generalni sponzor manifestacije Izbora najboljih sportista SBK/KSB za 2011.godinu koji će se održati 3. februara/veljače 2012. godine U Franšiznom centru BiH (FC BIH) u Vitezu u organizaciji Sportskog saveza SBK/KSB, a pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK/KSB. Manifestaciju Izbor najboljih sportista kantona Sportski savez SBK/KSBK organizuje devetu godinu zaredom.

„Pripreme za izbor najboljiih sportista privodimo kraju, a potpisivanje sponzorskog ugovora sa hotelom „Blanca“ je od velikog značaja i za nas i za naše partnere jer otvora mogućnosti za proširenje saradnje. – rekao je prilikom potpisivanja ugovora Drago Suban, predsjednik SS SBK/KSB.

Hotel „Blanca Resort & Spa“ već dvije godine zaredom dobitnik je prestižne nagrade Wellness Award-a 2011, a od početka rada pomaže sport i sportske kolektive.

„Ovo je nastavak saradnje između našeg hotela i Sportskog saveza i mi nastavljamo ulagati u sport i mlade sportaše, te u razvoj sporta i sportskih aktivnosti na Vlašiću. – istaknula je direktorica hotela „Blanca Spa & Resport, Nikolina Jovanović.

{JFBCGraph image=http://www.gornjivakuf-x.com/media/k2/items/cache/1371abab3c4aabc3692f4afcfda574f7_S.jpg}

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti