9.8 C
Gornji Vakuf
Petak, 29. Marta 2024.

Dnevni avaz o izboru Osobe godine u organizaciji web portala GornjiVakuf-x.com

Ni sedam dana po završetku izbora Osobe 2011. godine sa područja općine Gornji Vakuf ne prestaju pozitivni komentari. Tako, najtiražnije dnevne novine u Bosni i Hercegovini, Dnevni avaz, o ovom izboru pišu u svom izdanju od 14.02.2012. godine. Tekst iz Dnevnog avaza prenosimo u cijelosti.

Izbor web portala GornjiVakuf-x.com, Muhamed Gazić Muha izabran za Osobu godine.

Prema izboru posjetioca web portala GornjiVakuf-x.com, Muhamed Gazić Muha, izabran je za Osobu 2011. godine u Gornjem Vakufu. Nakon mjesec dana, i preko 4.500 glasova, Muhamed Gazić je odnio pobjedu ispred Rijada Gvozdena, gornjevakufskog glumca koji radi u Sarajevu.

Muhamed Gazić je predsjednik udruženja „Stop ovisnosti“. Ovaj bivši ovisnik je u protekloj godini bio inicijator i nosilac velikog broja humanitarnih akcija, ekoloških akcija, te zajedno sa svojim članovima pomogao uređenje gradskog parka. Neumorno se tokom godine borio protiv narkomanije i ovisnosti u Gornjem Vakufu.

Nakon završetka izbora za Osobu godine, Muhamed se zahvalio svima koji su mu ukazali povjerenje svojim glasovima. „Ovo priznanje je meni stimulans, vodilja i pokazatelj da ljudi u Gornjem Vakufu prepoznaju moj napor, da od bivše društvene štetočine postanem neko ko se altruistički daje za zajednicu“ – izjavio je Gazić.

{JFBCGraph image=http://www.gornjivakuf-x.com/media/k2/items/cache/dd9b4b0a80eff28fc65a7f105431f022_S.jpg}

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti