10.6 C
Gornji Vakuf
Subota, 20. Aprila 2024.

FOTO: Dvodnevni izvještaj sa turnira u malom nogometu ‘Kup317’

Na turniru KUP 317 koji se igra u sklopu manifestacije Dani deblokade 2012, sinoć i večeras su odigrane četvrtfinalne utakmice.

Sinoć su se u prvoj utakmici sastale ekipe Bistrice i Goranovih. Bolji u ovom susretu su bili igrači iz Bistrice pobijedivši rezultatom 3-1. Strijelci za ekipu Bistrice bili su Idrizović Senad dva gola i Topčić Jasmin jedan gol, dok je jedini gol za ekipu Goranovi postigao Mašić Suad.

U drugoj sinošnjoj utakmici sastale su se ekipe MUP-a i Grnice. Bolji u ovom duelu su bili igrači MUP-a pobijedivši rezultatom 2-0. Strijelci za MUP bili su Kovačević Omer i Alić Asef.

U prvoj večerašnjoj četvrtfinalnoj utakmici sastale su se ekipe Voljica i Vojne policije gdje je kao pobjednik na kraju utakmice izašla ekipa Voljice pobijedivši rezultatom 3-2. Strijelci za ekipu Voljica su Čaušević Sead dva gola i Čaušević Selvedin jedan gol, dok je za Vojnu policiju golove dao Muminović Naim.

U drugoj utakmici odigranoj večeras sastale su se ekipe Vrsa i Treće čete Privor. U ovom duelu bolji su bili igrači ekipe Vrse pobijedivši rezultatom 3-1. Sva tri gola za ekipu Vrsa dao je Hajdarević Emir, dok je jedini strijelac za Treću četu Privor bio Pidro Emir.

U srijedu u polufinalnim utakmicama sastaju se:

19:00 Bistrica-MUP

19:30 Voljice-Vrse

Finale se igra u četvrtak u 19:30.

{joomplucat:467 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti