10.2 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 25. Aprila 2024.

Drugi rođendan web portala GornjiVakuf-x.com

Danas je poseban dan za čitaoce i ekipu web portala GornjiVakuf-x.com, jer slavimo drugi rođendan našeg rada na ovom projektu. Web portal GornjiVakuf-x.com je počeo sa radom 13.09.2010.godine u cilju informisanja građana Gornjeg Vakufa-Uskoplja, ali i širenja informacija iz našeg grada, koji je bio i ostao na margini interesovanja vodećih medija u državi.

Najbolje sudije našeg dosadašnjeg rada su naši čitaoci, a mi ćemo iznijeti samo neke od parametara koji oslikavaju koliko se radilo u protekle dvije godine. Objavili smo 970 tekstova vezanih za Gornji Vakuf-Uskoplje, SBK i BiH, u galeriji fotografija smo postavili 11.883 fotografije koje su pregledane 1.872,776 puta. Naš facebook profil ima 3.450 prijatelja, dok naša službena facebook stranica ima gotovo 1.400 pratilaca.

Sa ponosom izdvajamo da smo za ove dvije godine dva puta bili medijski pokrovitelji manifestacije Izbor sportiste SBK, kao i turnira u malom nogometu Bebara 2012, te manifestacije „Dani deblokade 2011“. Informacije sa web portala GornjiVakuf-x.com su preuzeli i vodeći portali sa područja bivše Jugoslavije, kao sto su Index.hr, b92.net, kurir-info.rs, depo.ba i mnogi drugi.

Iskreno se zahvaljujemo svim pojedincima i organizacijama koje su na bilo koji način pomogle rad portala u protekle dvije godine. Jedno veliko hvala vama naši dragi čitaoci, nadamo se da ćemo druženje na stranicama GornjiVakuf-x.com nastaviti i u narednom periodu.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti