19.2 C
Gornji Vakuf
Ponedjeljak, 20. Maja 2024.

Slogu napustila dva vrhunska igrača, a uskoro odlazi i prvi golman

Karahodžić, Ljutić i Bostan bi trebali preuzeti glavne uloge u timu

U rukometnom prvenstvu u Bosni i Hercegovini u toku je zimski prelazni rok. Ekipa RK Sloge iz Gornjeg Vakufa ostala je bez dva najbolja igrača, a prema informacijama web portala GornjiVakuf-x.com ekipa uskoro ostaje i bez prvog golmana.

Najbolji igrač ekipe Irhad Ohran karijeru nastavlja u Krivaji iz Zavidovića, koja na čelu sa vrhunskim trenerom Jasminom Mrkonjom juriša na Premijer ligu BiH. U Gornjem Vakufu rukomet više neće igrati ni Ajdin Demirović. On se vratio u svoju staru ekipu Kakanj, koja također ozbiljno pojačava svoje redove u nastojanjima da izbori Premijeru ligu BiH.

Prema informacijama s kojima raspolaže naš portal na izlaznim vratima Sloge je i golman Alen Čaber. On navodno pregovara sa ekipom Bihaća.

Službenih pojačanja u Slogi još uvijek nema, ali postoje indicije da će klub dobiti fantastičnog golmana. Naime, Enes Husak, dijete ovog kluba i grada, trenutno je bez angažmana jer se raspala ekipa Dobrinjca u kojoj je nastupao početkom sezone, te se povratak u matični klub namiče kao jedino logično rješenje.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti