22.2 C
Gornji Vakuf
Subota, 18. Maja 2024.

Veliko pojačanje za RK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje

Šahinović u dresu bivšeg prvaka države, RK Bosna

Rukovodstvo MRK Sloga agilno radi na pojačanjima za nastavak prvenstva u Prvoj ligi FBIH – grupa Jug. Najprije je dogovorena saradnja sa bivšim igračem kluba Edinom Gekićem, koji je igra na poziciji beka i ozbiljno će pojačati konkurenciju u ekipu.

Danas je ozvaničena i saradnja sa još jednim igračem. Naime, Slogu je pojačao Emir Šahinović, bivši reprezentativac BiH i jedan od najboljih poslijeratnih igrača u Bosni i Hercegovini. On je na početku sezone nastupao za Travnik i bio najzaslužniji za uspjehe tog kluba.

Šahinović je do sada nastupao za: Rk Čelik Zenica, Rk Bosna Visoko, Rk Maglaj, Rk Vogošća, Rk Željezničar, Rk Bosna Sarajevo, Rk Ilidza, Rk Konjuh Živinice, Rk Zrinjski, Rk Sloga Doboj, Rk Dubrovnik, Hc Prato, Hc Conversano, Al Khor Qatar, Al Saad Qatar,Rk Krajina ,Rk Borac

Ovo sigurno nije kraj kada su u pitanju pojačanja kluba iz Gornjeg Vakufa-Uskoplje. Naime, GornjiVakuf-x.com iz izvora bliskih klubu saznaje da su u završnoj fazi dogovori sa još nekim igračima, te Sloga svim silama napada ulazak u Premijer ligu BiH.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti