10.6 C
Gornji Vakuf
Subota, 18. Maja 2024.

Lagana pobjeda Sloge u Donjem Vakufu

Foto: Arhiv/GornjiVakuf-x.com

Desetu utakmicu zaredom MRK Sloga upisuje pobjedu. Ekipa koja ima samo jedan cilj a to je plasman u Premijer ligu BiH je sa pola snage pobijedila slabašni Donji Vakuf rezultatom 19:36.

Ovu utakmicu Sloga je igrala bez Šahinovića, E. Dedića, Omeragića i Pedića, a priliku su dobili neki novi klinci. Tako su svoj debi u dresu Sloge upisali: Trbara Ivan, Milić Pavo i Drino Midhat.

Susret je obilježila gruba igra pojedinaca iz domaće ekipe, koji su svoju nemoć pokušavali nadoknaditi grubim i nesportskim startovima.

U ovom kolu snage su u Bugojnu odmjerili Iskra i Borac, a slavili su domaći, tako da je do kraja prvenstva Iskra jedina uz Slogu koja može izboriti Premijer ligu.

Naredno kolo Sloga dočekuje ekipu Izviđač II. Susret je revijalnog karaktera i prilika da trener Demirović već sada uigrava različite akcije za derbi protiv Iskre koji se igra za tri kola. S druge strane, Iskra ima teško gostovanje u Čapljini.

MRK Sloga: Čaber Alen 11 odbrana,Spahić Selvedin 7 odbrana,Drino Midhat 2 odbrane, Milić Pavo,Dujmović Matej 2,Trbara Ivan,Pedić Haris,Pokvić Mesud,Softić Armin 2, Karamustafić Abid 4,Demirović Ajdin 6,Gekić Edin 4,Bilić Ivan 8,Dedić Amer 2,Ljutić Arman 5,Halebić Anes 4.Trener ekipe Demirović Rasim .

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti