12.7 C
Gornji Vakuf
Petak, 17. Maja 2024.

ARMIN ZAHIROVIĆ, kandidat SDA za Općinsko vijeće Gornji Vakuf-Uskoplje

Poštovani građani općine Gornji Vakuf – Uskoplje,

Obavještavam vas da na lokalnim izborima 2020.godine se nalazim kao kandidat SDA na listi za općinsko vijeće Gornji Vakuf – Uskoplje pod rednim brojem  SEDAM.

Diplomu inžinjera cestovnog saobraćaja sam stekao na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije u Sarajevu. Kroz svoj studij prenijeto mi je znanje od najvećih stručnjaka u oblasti saobraćaja u našoj državi, te sve to želim iskoristit u planiranju i implementaciji projekata za dobrobit cijele općine Gornji Vakuf – Uskoplje.

Na listi za vijeće SDA se nalazim kao jedini kandidat koji je po struci sa tehničkog fakulteta odnosno inžinjer cestovnog saobraćaja, te kao takav mogu uveliko doprinijeti razvoju infrastrukture na našoj općini. Priliku da budem od koristi zajednici jeste kandidatura za općinsko vijeće Gornji Vakuf – Uskoplje, za koju se nadam da ću uz vašu podršku dobiti.

Moji glavni motivi i ciljevi za napredak su :

1. Volim ovu državu i mjesto u kojem sam odrastao, te zbog toga želim dati svoj maksimalan doprinos u poboljšanju stanja naše zajednice.
2. Spreman sam na rad koji će rezultirati bolje sutra svih nas.
3. Biti na usluzi svakoj mjesnoj zajednici općine Gornji Vakuf – Uskoplje.
4. Baziranju na provođenju projekata za osnovne ljudske potrebe kao što su: asfaltiranje puteva, izgradnja kanalizacione i vodovodne mreže,izgradnja rekreacionih zona, pješački i biciklistički staza, odvoz komunalnog otpada i svega što je u domenu moje profesije.
5. Svojim primjerom aktivnosti podstaknuti mlade da se bore za svoja prava i nikada  ne odustaju od ostvarivanja svojih ciljeva.
6. Pokušati stvoriti jedan kompaktan sistem u kojem svaki pojedinac može iznijeti svoj stav, mišljenje, prijedlog, rješenje i tako lično doprinijeti razvoju lokalne zajednice.
7. Strategije usmjerene na poticaj razvitka poljoprivrede.

Ovo su samo neke od aktivnosti koje planiram implementirati ukoliko dobijem povjerenje od vas građana Gornjeg Vakufa – Uskoplja.

Pozivam sve vas da izađete na izbore 15.novembra i svoj glas date za prave kandidate koji mogu učiniti najbolje za našu općinu. Takvi kandidati se nalaze na listi SDA zajedno sa najkompetentnijim kandidatom za načelnika prof. Seadom Čauševićem.

Srdačano vas sve pozdravljam,

Armin Zahirović, redni broj 7 , Stranka demokratske akcije

Snažna SDA, sigurna BiH.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti