11.1 C
Gornji Vakuf
Petak, 26. Aprila 2024.

Premijer liga BiH za žene: ŽRK Sloga – ŽRK Krivaja

Nakon što smo odigrali tri KUP utakmice došlo je vrijeme za nastavak BH TELECOM PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE. Prvu utakmicu nastavka igramo na domaćem terenu protiv odlične ekipe Krivaje iz Zavidovića. U prvom kolu na otvaranju ove sezone Krivaja nas je pobijedila rezultatom 34:27. Na polusezoni Krivaja zauzima peto mjesto sa omjerom 6 pobjeda i 4 poraza.

Već dugo je poznato da je Krivaja naš veliki prijateljski klub, međutim isto tako je poznato da su naše utakmice pune naboja, apsolutno je nebitno da li je to omladinsko ili seniorsko takmičenje. Uzimajući u obzir koliki  nam je značaj ove prve utakmice u BORBI ZA OPSTANAK sigurni smo u to da će naše djevojke dat 300% od svojih mogućnosti kako bi bodovi ostali u našem gradu.

Utakmica protiv Borca pokazala nam je koliko znači podrška našim djevojkama kada i protiv puno jačih protivnila uz podršku možemo odigrat odlično. Pozivamo Vas u Subotu 18.02.2023.godine od 17:00h da zajedničkim snagama pomognemo našim pahuljicama da dođu do vrijednih bodova u borbi za ostvarivanja cilja.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti