21.6 C
Gornji Vakuf
Nedjelja, 28. Aprila 2024.

Svoji na svome: Trinaest godina vjernosti Gornjem Vakufu na GornjiVakuf-x.com

Danas se navršava trinaest godina od kako je započeo svoj rad web portal GornjiVakuf-x.com. Ovaj značajan jubilej obilježava se s ponosom i posvećenošću prema Gornjem Vakufu, zajednici kojoj je ovaj portal posvetio svoj trud i napore. Od prvog dana pa sve do danas, cilj nam je bio pružiti istinu i informacije svima, neustrašivo i nezavisno, bez obzira na pritiske ili prijetnje koje su se pojavile na našem putu.

U proteklih trinaest godina, naša predanost ovom cilju rezultirala je objavljivanjem više od 5.300 vijesti, dodavanjem hiljada fotografija i desetina video zapisa. Ponosno možemo reći da su naše stranice posjetili stotine hiljada ljudi iz cijelog svijeta. Naš YouTube kanal prati impresivnih 1.767 osoba, a naši video zapisi su pregledani više od 1.065.500 puta. Također, našu Facebook stranicu podržava preko 20.200 fanova, a naš Facebook profil već odavno je premašio limit od 5.000 prijatelja.

No, naš rad nije samo o brojevima i statistikama. Mi smo oduvijek bili i ostali u službi građana Gornjeg Vakufa. Aktivno smo učestvovali u organizaciji različitih sportskih, humanitarnih i drugih društveno korisnih događaja. Naša uloga u zajednici raste iz dana u dan, i to nam daje snagu za nastavak našeg poslanja.

Posebno želimo istaknuti da od oktobra 2019. godine naša web stranica primarno je dostupna na domeni GornjiVakuf.com. Ova promjena bila je korak prema jednostavnijem pristupu našoj stranici, olakšavajući svima da je brzo i lako pronađu na internetu. Ova domena oduvijek je bila naš cilj, i konačno smo je ostvarili, unatoč preprekama koje su stajale na putu, uključujući i registraciju od strane trećih lica.

Na ovom jubileju želimo se zahvaliti svima koji su bili s nama od samog početka ovog projekta. Bez vaše podrške, truda i vjere u našu misiju, ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Posebno bismo željeli izraziti duboku zahvalnost sljedećim osobama: Ibrahimu Sušiću, Muameru Čehiću, Dini Hadžiahmetoviću, Hajrudinu Omeragiću, Rusmiru Crnici, Ibrahimu Glamočaku.

Hvala svima koji nam šalju poruke podrške, dijele svoje priče i učestvuju u kreiranju sadržaja na portalu GornjiVakuf.com. Vi ste srce ovog portala, i mi se radujemo što ćemo zajedno nastaviti širiti istinu i informacije u narednim godinama. GornjiVakuf.com ostaje vaš pouzdan izvor vijesti i informacija, i zajedno gradimo bolju budućnost za našu zajednicu.

S poštovanjem,
Vaš tim GornjiVakuf.com

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti