31.3 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 20. Juna 2024.

Etno selo ‘Mirna Dolina’ zatvorilo vrata za sezonu 2023. i najavljuje nove čarolije u 2024. godini!

Dragi naši vjerni gosti,

Etno selo “Mirna Dolina” u Gornjem Vakufu-Uskoplju želi se iskreno zahvaliti svima koji su nas posjetili tokom ove ljetne sezone. Vaša podrška i ljubaznost su nas ispunile radošću i ponosom što smo imali priliku biti vaši domaćini. Nadamo se da ste uživali u čarima našeg etno sela i da ste stvorili predivne uspomene koje će vam ostati zauvijek.

Sada je vrijeme da privremeno zatvorimo vrata našeg sela jer se pripremamo za sezonu 2024. U narednim mjesecima, marljivo ćemo raditi na stvaranju novih sadržaja i poboljšanjima kako bismo vam ponudili još bolje iskustvo boravka kod nas. Vaša udobnost i zadovoljstvo su nam na prvom mjestu, i obećavamo da ćemo se potruditi da budemo još bolji domaćini.

Tokom narednih mjeseci, “Mirna Dolina” će biti zatvorena za javnost, ali to ne znači da nećemo biti aktivni. Pratite našu web stranicu i društvene mreže kako biste ostali informisani o svim novostima i događanjima koja se pripremaju za sljedeću sezonu.

Još jednom, hvala vam na podršci i povjerenju koje ste nam ukazali. Veselimo se ponovnom susretu u sezoni 2024. Sretan završetak ljeta i topli pozdravi iz “Mirne Doline”!

S ljubavlju,

Ekipa Etno sela “Mirna Dolina”

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti