14.8 C
Gornji Vakuf
Subota, 27. Aprila 2024.

Zimski futsal show u Gornjem Vakufu-Uskoplju: Turnir koji spaja sport i zabavu

Ako ste ljubitelj futsala, onda ne smijete propustiti priliku da uživate u zimskom futsal showu koji se održava u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Riječ je o prvom zimskom turniru mjesnih zajednica Općine Gornji Vakuf-Uskoplje, koji će okupiti najbolje ekipe iz cijele općine i okolice. Turnir će se održati u četiri termina: 11.02.2024., 18.02.2024., 25.02.2024. i 03.03.2024. godine.

Ovo nije samo turnir, već prilika za zajedništvo i sportsko druženje. Ponovno ćemo svjedočiti strasti na terenu, ali i izvan njega. Nagrade su spremne za najbolje ekipe: prvo mjesto osvaja 1500 KM, drugo mjesto 800 KM, a treće mjesto 300 KM. Uzbuđenje neće stati samo na terenu – najavljujemo vrhunske derbije koji će podići atmosferu do neba. Pratite najbolje strijelce i golmane jer će oni biti zvijezde turnira, a i zvijezde grada do sljedećeg turnira.

Nemojte propustiti priliku – prijave su otvorene do 09.02.2024. godine. Spremite se za zimski futsal spektakl koji će ostati urezan u sjećanju!

Turnir je podržan od strane Općine Gornji Vakuf-Uskoplje, Ministarstva privrede SBK/KSB i Ministarstva finansija SBK/KSB, koji su prepoznali značaj ovog događaja za promociju sporta i lokalne zajednice. Zahvaljujemo im na njihovoj podršci i pozivamo sve građane da dođu i podrže svoje favorite. Vidimo se na terenu!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti