9.7 C
Gornji Vakuf
Utorak, 07. Maja 2024.

NAJAVA: Premijera predstave “Galerije Života” o herojima i ljudskim vrijednostima!

Pozivamo vas na premijeru predstave “Galerija Života,” koja hrabro istražuje temu favoriziranja zloglasnih ličnosti u medijima, donoseći istovremeno inspirativne priče junakinja poput Rose Parks i Irene Sendler.

Kroz pozitivne primjere i istinske borbe za pravdu, istinu, te protiv diskriminacije, ova predstava donosi istinske ljudske vrijednosti.

Vrijedna grupa osnovaca i srednjoškolaca marljivo je radila na ovoj predstavi pod mentorstvom Lane Delić i Tamare Milićević Štilić, profesionalnih glumica koje rade u BNP Zenica.

📅 Premijera: Četvrtak, 08.02.2024, u 18:00h, Dom Kulture:

Režija: Lana Delić

Produkcija: Teatar mladih “Česta” Gornji Vakuf-Uskoplje

Koproducent: JU Centar za obrazovanje sport i kulturu

Ulaz bespatan!

Nemojte propustiti priliku biti dio ovog jedinstvenog iskustva! Okupimo se u Domu Kulture i zajedno otkrijmo što znači biti heroj!

Naše aktivnosti podržane su kroz projekat „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“ koji finansira Služba za instrumente vanjske politike (FPI) Evropske unije u okviru Instrumenta za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju (NDICI), a zajedno provode EU, Ujedinjene nacije (UN), Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini (OSCE) i Vijeće Europe (CoE).

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti