15 C
Gornji Vakuf
Subota, 27. Aprila 2024.

Premijer rukometna liga BiH za rukometašice: ŽRK Sloga – HŽRK Zrinjski

Uzbudljivi trenuci stižu u Gornji Vakuf-Uskoplje, jer u subotu, 10.02.2024. godine, s početkom u 19:00h, Ženski rukometni klub Sloga ulazi u ključni okršaj protiv ekipe Zrinjskog u sklopu BH Telecom Premijer Lige za Žene. Ova utakmica obećava pravu sportsku dramu, budući da se radi o direktnom konkurentu za opstanak u društvu najboljih ekipa Bosne i Hercegovine.

Sudbina utakmice dodatno se označava imenovanjem najboljeg sudijskog para u zemlji, braće Amara i Dine Konjičanina, što ukazuje na ozbiljnost ovog sportskog spektakla.

Navijači su pozvani da se okupe u velikom broju jer snažna podrška s tribina uvijek pruža dodatnu motivaciju našim djevojkama. Očekujemo dinamičnu atmosferu na stadionu, a vjerujemo da će Sloga imati ključnu podršku svoje publike.

Ova utakmica ima i humanitarnu notu, s obzirom da je ulaz u dvoranu besplatan. Postavljene će biti kutije za dobrovoljne priloge namijenjene liječenju  Adisa Dadića Tota. Pozivamo sve ljubitelje sporta da se pridruže ovoj plemenitoj inicijativi i podrže svoj lokalni klub.

Svi zaljubljenici u rukomet i sportski duh pozvani su da budu dio ove uzbudljive priče. Zajedno kao zajednica, u subotu podržimo ŽRK Slogu u ključnom susretu protiv Zrinjskog. Budimo svjedoci sportskih trenutaka koji će se dugo pamtiti.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti