8.8 C
Gornji Vakuf
Subota, 04. Maja 2024.

U srijedu dan filma u našem gradu

U srijedu, 21.02.2024. godine očekuje nas pravi filmski praznik u Centru za obrazovanje, sport i kulturu Gornji Vakuf-Uskoplje. U 16:00 je projekcija filma “Lesi 2”, a u 18:00 i 20:00 na rasporedu je film “Nedelja”.

Lassie 2: Nova pustolovina (2024)

Uloge: Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Dennis Mojen
Režija: Hanno Olderdissen

21.02.2024.godine u 16:00 sati, kino sala JU “Centar za obrazovanje, sport i kulturu” GV-U “
Najpoznatiji škotski ovčar Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom, rase jack russell terijer. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara biće posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa. Tokom ljetnih praznika, Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i umjesto da sa roditeljima ode na odmor na Kanarska ostrva, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi sa svojom udomljenom djecom Cleom i Henri i mali pas Pippa. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Ali ubrzo neko provali u tetinu kuću i ukrade psa Pippa. Prijatelji će ići sa Lassie pronaći lopove i spasiti Pippu…
Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom porodičnom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), zasnovanog na poznatom romanu engleskog pisca i scenariste Erica Knighta.

Nedelja film o legendarnom pjevaču Džeju u našem kinu od:
21.02. u 18:00 I 20:00 h, kino sala JU “Centar za obrazovanje, sport i kulturu” GV-U

Originalni naziv: Nedelja

Uloge: Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović
Režija: Nemanja Ćeranić
Žanr: drama
O filmu
Nedelja je priča o jednom od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima, Džeju Ramadanovskom i okuplja pomalo neobičnu glumačku ekipu. Ulogu Džeja tumači Husein Husa Alijević pjevač grupe Beat Street, dok su zapažene uloge ostvarili Milica Janevski kao Marina Tucaković i Aleksej Bjelogrlić kao Mića Sovtić. Zvijezda filma je i Marko Janketić u ulozi Džejevog rođaka Džambe. Glazbu za film potpisuje Aleksandar Radulović Futa, koga u filmu igra Zlatan Vidović.
Ostvarenje Nedelja nastalo je u produkciji Pelicula production i Telekoma Srbije. Film ima i podršku Filmskog centra Srbije, a nastao je po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića.
Hoće li film Nedelja nadmašiti Tomu?

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti