9.2 C
Gornji Vakuf
Subota, 27. Aprila 2024.

Premijer futsal liga BiH: MNK Sloga – KMF Radnik

Veliki futsal spektakl stiže u naš grad! U subotu, 30.03.2024. godine u 18:00, u Sportskoj dvorani u Gornjem Vakufu-Uskoplju, gledamo susret pun uzbuđenja između MNK Sloge i KMF Radnika. Ovo je utakmica koja će obilježiti završetak regularnog dijela Premijer lige BiH u futsalu, a očekuje nas neizvjesna borba za svaki gol.

Sloga, ekipa koja je ove sezone iznenadila mnoge, trenutno se nalazi na fantastičnom trećem mjestu na tabeli. Njihov uspon je bio inspiracija za sve nas, a sada imaju priliku da se pokažu u posljednjem kolu i osiguraju što bolju poziciju za doigravanje. Naši hrabri momci su nam donijeli nevjerojatne trenutke sreće, i sada je vrijeme da im se zahvalimo podrškom koja će ih nositi do pobjede!

S druge strane, KMF Radnik već je osigurao prvo mjesto i ulazak u doigravanje. No, to ne znači da će se opustiti; ova ekipa uvijek igra s puno srca i strasti, te će biti spremna na izazov koji im predstavlja Sloga. Očekuje nas dinamičan duel između ove dvije jake ekipe, a navijači će svakako biti ključni faktor u ovom okršaju.

Pozivamo sve ljubitelje futsala da se pridruže ovoj nezaboravnoj utakmici i podrže naše momke u borbi za pobjedu. Izgovora niko nema za ne dolazak. U subotu iftarimo skupa sa: Horkom, Emom, Harom, Delom i ostatkom ekipe u gornjevakufskoj sportskoj dvorani.

Ne propustite priliku da budete dio ove sportske fešte i da zajedno stvorimo nezaboravnu atmosferu. Vidimo se u subotu u 18:00 h, spremni da bodrimo naše junake do pobjede!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti