17.5 C
Gornji Vakuf
Utorak, 30. Aprila 2024.

Prva liga FBIH za rukometaše: MRK Sloga – RK Radnički

Nakon intenzivnih mečeva 18. kola Prve lige FBiH – jug, uzbudljiva borba za vrh tabele donijela je Slogi iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja zasluženu poziciju lidera, sa jednim bodom više od konkurenta, sarajevske Bosne, i tri boda više od momčadi Veleža iz Mostara.

U najavnom dijelu sezone, Sloga će ugostiti Radnički iz Goražda u sklopu nadolazećeg kola. Dok Bosna Sarajevo kreće na gostovanje u Briješće, a Visoko se priprema za još jedan uzbudljiv derbi, ovoga puta protiv Veleža.

Očekuje se velika podrška navijača u petak, 19. aprila 2024. godine, kada Sloga dočekuje Radnički u sportskoj dvorani Gornjeg Vakufa – Uskoplja s početkom u 19:15h. Nakon nedavne impresivne pobjede u Visokom, ekipi Sloga čeka bitan susret koji će im biti uvertira za nadolazeći derbi sezone, zakazan za 15 dana.

S obzirom na značaj ovog susreta, atmosfera u dvorani treba biti na vrhuncu. Navijači su pozvani da podrže svoj tim jer njihova podrška igra ključnu ulogu u stvaranju samopouzdanja ekipe pred važne utakmice. Ulaznice za utakmicu iznose 3KM, dok je ulaz besplatan za osnovce.

Sloga je ujedinjena u pozivu: “EKIPA HOĆE PUNU DVORANU. MORAMO IM SE ODUŽITI 💪”. Stoga, pozivamo sve ljubitelje rukometa da se pridruže ovom sportskom spektaklu i podrže svoj tim na putu ka uspjehu.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti