17.6 C
Gornji Vakuf
Subota, 04. Maja 2024.

FOTO: Predizborni skup SDA u MO Gornja Mahala, podrška stranci neupitna

Kandidat za Općinsko vijeće Maid Gafić (lijevo) i kandidat za načelnika Općine Sead Čaušević (desno)Večeras je SDA Gornji Vakuf predstavila svog kandidata za načelnika Općine Gornji Vakuf-Uskoplje i kandidate za Općinsko vijeće, glasačima iz Mjesnog odbora Gornja Mahala. Baza je to SDA koja uvijek najviše doprinese pobjedi stranke na izborima.

Domaćin skupa Maid Gafić, kandidat za Općinsko vijeće pod rednim brojem 19., poselamio je svoje komšije i sugrađane, te pozdravio kolege sa liste, načelnika Seada Čauševića, te rukovodstvo OO SDA Gornji Vakuf.

Listu SDA za Općinsko vijeće Gornji Vakuf-Uskoplje predstavio je nosilac liste Dževad Idrizović, koji je pozvao da se iziđe na izbore i da podrška SDA, a posebno kandidatima iz Gornje Mahale, Fatimi Hadžiabdić i Maidu Gafiću.

Uvijek rado viđeni gosti načelnik Sead Čaušević i predsjednik Senad Mašetić još jednom su pozvali na jedinstvo Bošnjaka.

Podršku kandidatima SDA svojim prisustvom pružili su Sedžad Milanović, ministar u vladi SBK, Halima Crnica, zastupnica u Skupštini SBK, te federalni parlamentarac, legendarni mahalski ratni komandant Dževad Agić.

{s}sda23916{/s}

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti