7 C
Gornji Vakuf
Petak, 26. Aprila 2024.

FOTO: Pobjednička euforija SDP-a

Foto: Ilijaz Skeho

Večeras je u Centru za obrazovanje i kulturu održan Centralni predizborni skup SDP-a OO Gornji Vakuf-Uskoplje. U prepunoj sali doma kulture vladala je prava pobjednička euforija. Na skupu su predstavljeni kandidat za načelnika općine Gornji Vakuf-Uskoplje i lista za Općinsko vijeće.

Prisutnima se najprije obratio domaćin i predsjednik OO SDP Gornji Vakuf-Uskoplje, Edin Gekić, nakon čega je počelo predstavljanje liste za OV koju je SDP sastavio od mladih, obrazovanih osoba, žena, komandanata, boraca i drugih.

Nosilac liste za OV Naser Karamustafić je u svom govoru izazvao ovacije u prepunoj sali govoreći o aktivnostima koje će oni kada pobijede uraditi na našim prostorima. Skupu su se obratili i kandidati za vijeće Jasminka Agić i Kadir Kičin.

Kandidat za načelnika, Edin Gekić, je predstavio program svoga rada kad postane  načelnik što su prisutni ovacijama odobrili. Gosti večerašnjeg skupa su bili potpredsjednik SDP-a BiH Zukan Helez i Mira Grgić, članica predsjedništva SDP-a BiH koji su se također obratili prisutnima.

{s}sdp28916{/s}

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti