21.2 C
Gornji Vakuf
Utorak, 30. Aprila 2024.

NAJAVA: Festival kulture i sporta – IDEŠ FEST

Video najava: FlashTeam.eu

Gornji Vakuf-Uskoplje dočekuje juli sa statusom kulturno-sportskog sjedišta Vrbaske regije.

Naime, u organizaciji Centra za obrazovanje, sport i kulturu, 13.07.2018. počinje Festival kulture i sporta – IDEŠ FEST u našem gradu u trajanju od dva dana.

Šta vas očekuje na festivalu?

Nakon uspješne sezone za Slogu, koju smo svi vjerno pratili, stiže šlag na tortu- 13.07. u sportskoj dvorani odigrat će se rukometna utakmica MRK „Sloga“ – RA „Čapljina“.

Po završetku utakmice, počinje već najavljeni spektakl i slavlje u našem gradu- proslava titule i prelaska u Premier ligu. Ovom prilikom, u noći koja će biti kruna rukometne sezone, koja je u ovom gradu za sve navijače i mnogo više od toga i koju smo svi dugo čekali- noć provodimo uz hitove svima poznatog sarajevskog benda HELEM NEJSE, kao i muzičkog sastava u usponu koji garantuje dobru atmosferu- EXPONATI.

Za najmlađe goste pripremili smo poseban događaj – predstava za djecu koja će se održati u subotu 14.07.2018. u gradskom parku u 11:00 sati.

Noć koja slijedi za pobjednički grad, donosi nam pobjednike muzičkih takmičenja koji su svojim glasovima osvojili srca publike iz cijelog regiona- DŽEJLU RAMOVIĆ I AMELA ĆURIĆA.

Budite i vi dio krune historijskog zatvaranja sezone i otvaranja vrata za nove pobjede i proslave, te prisustvujte najavljenom slavlju i mnogim dodatnim iznenađenjima koja smo za vas pripremili.

Web portal GornjiVakuf-x.com je medijski pokrovitelj ove značajne kulturne manifestacije za naš grad, tako da sva događanja vezana za festival, ekskluzivne multimedijalne materijale možete pronaći na stranicama našeg portala.

IDEEŠ, svi su pozvani!

1 A3 PLAKAT SA SPONZORIMA Kopiraj

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti