9.2 C
Gornji Vakuf
Subota, 27. Aprila 2024.

FOTO: Peti rođendan ŽRK ‘Sloga’ Gornji Vakuf-Uskoplje

Motel  Saraj bio je domaćin proslave 5. rođendana ŽRK „SLOGA“ Gornji Vakuf – Uskoplje. Sjajna atmosfera i vrhunska organizacija krasilo je nedeljnu noć.  Proslava je otvorena čitanjem biografije kluba, nakon čega je uslijedio pozdravni govor sekretara i jednog od osnivača kluba Muamera Zukića.

Dodijeljene su zahvalnice Erminu Čoliću i Adilu Osmanagiću, Ermin je predsjedavao klubom u prvoj godini postojanja a Adil u naredne četiri godine. Nakon dodjela priznanja predsjednicima,  zahvalnice su uručene trenerima koji su kroz period od 5 godina radili u klubu. Prve zahvalnice dobili su Irhad Ohran i Muamer Zukić, zatim Amer Dedić, Naila Muminović, Aida Abazović, Elvir Ljuca, Ahmet Duratbegović, Amra Omerović, Alen Čaber, Kenan Crnica, Berzad Demirović i Edin Hadžiabdić. Nagradu u ime Samira Šeketa primila je kćer Irma a Enesu Ajanoviću nagrada će bit uručena naknadano.

Poslije zahvalnica uslijedilo je rezanje torte i karaoke show u kojem su uživale sve rukometašice.

Kao gošće na proslavi bile su igračice ŽENSKE KADETSKE REPREZENTACIJE SBK na čelu sa selektorom gospodinom Sulejmanom Beganovićem.

U ime portala gornjivakuf-x.com želimo ŽRK „SLOGA“ puno sreće, dobrih rezultata i još dosta ovakvih proslava.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti