13 C
Gornji Vakuf
Petak, 03. Maja 2024.

Servis za dubinsko čišćenje namještaja – novina u gradu

Uskoro sa radom počinje novootvoreni Servis za dubinsko čišćenje namještaja Amazon, čiji se slobodni termini uveliko popunjavaju.

Servis radi na principu „houseguest“, dogovorite termin, a onda čistaći dođu na vašu kućnu adresu, adresu zgrade i obavljaju tražene usluge čišćenja. A materijale koje nije moguće ili koji se kroz dogovor neće čistiti na kućnoj adresi, odnose se u servis na čišćenje i vraćaju Vam se po završetku radova kada materijali budu čisti, suhi i spremni za upotrebu.

U novootvorenom servisu u ponudi imate kratkoročne i dugoročne usluge čišćenja sve po dogovoru i zahtjevima korisnika. Servis Vam nudi profesionalne usluge čišćenja svih vrsta namještaja i garnitura, pločastog namještaja, tepiha i prostirki, stubišta, stepeništa, prostorija, poslovnih prostora.

Postoji mogućnost potpisivanja ugovora o uslugama za duže periode sa stanodavcima ili kućnim savjetima za stubišta, stepeništa i podrume, poslovne prostore i ostalo.

Savremene usluge čišćenja uz kvalitetna sredstva i najnovije tehnike rada. Nove mašine i obučeno osoblje za rad.

Spremni na primjedbe i pohvale, korisnik je prva karika u našem lancu. Zadovoljan korisnik, je izvor i ostvarenje narednih saradnji.

Spremni čekamo sve mrljave izazove, i spremni smo da udovoljimo svim zahtjevima korisnika naših usluga.

Za sve dodatne informacije i dogovaranje termina za čišćenje javite nam se kroz sljedeći kontakt:

https://www.facebook.com/servisamazon

Tel/Viber: 387 62 843 546 / 387 60 31 19 268

E-mail: szdcamazon@gmail.com

Samo pozovite i termin je Vaš.

Vaš Servis Amazon!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti