10.9 C
Gornji Vakuf
Nedjelja, 05. Maja 2024.

Obavijest o početku online nastave u MSŠ ‘Gornji Vakuf’

Na adresu web portala GornjiVakuf.com stigla je obavijest iz Mješovite srednje škole „Gornji Vakuf“ koju prenosimo u cijelosti:

Na osnovu Instrukcije Ministarstva obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta SBK broj: 03-34-12/20-9 od 16.03.2020. godine, obavještavamo učenike i profesore Mješovite srednje škole „Gornji Vakuf“ da će od 19.03.2020. godine od 8:00 sati početi izvođenje online nastave prema važećem rasporedu.

Online nastava će se izvoditi putem zatvorenih facebook grupa, a po rasporedu sati kakav je bio do prekida nastavnog procesa. Svako odjeljenje će imati onoliko grupa koliko ima predmeta. Učenici i profesori ovaj način rada moraju shvatiti krajnje ozbiljno. Prije početka časa profesor će obavezno vršiti prozivku prisutnih učenika u grupi i to evidentirati.

Učenici trebaju da sa ovim aktivnostima upoznaju i roditelje kako isti ne bi bili uskraćeni za ove informacije i kako bi pomogli djeci u savladavanju programa.

Tokom prve sedmice realizacije online nastave očekuju se određene poteškoće u realizaciji, te vas molim da se za sve nejasnoće obratite svojim razrednicima.

Svim učenicima i profesorima želimo uspješan rad!

DIREKTORICA:
Selvedina Begović

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti