17.4 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 02. Maja 2024.

Otvorena je Moja pekara: Uživajte u širokom asortimanu svježih peciva i poslastica!

Sa zadovoljstvom vam donosimo vijest o otvaranju nove pekare “Moja pekara” u našem gradu! Ova sjajna pekarska destinacija, u saradnji sa jednom od vodećih kompanija u pekarskoj industriji – FINE FOOD, otvara svoja vrata u ulici Gradska bb, Gornji Vakuf-Uskoplje.

“Moja pekara” nudi širok asortiman svježeg i ukusnog peciva koji će zadovoljiti svačiji ukus. Bez obzira na vaše želje, ovdje ćete pronaći nešto za sebe. Za ljubitelje slanih zalogaja, tu su bogati izbori hljeba, peciva, pita i pizza pripremljenih s pažnjom i kvalitetnim sastojcima. A za one s neodoljivom slatkom stranom, očekuju vas brojne vrste kolača, torti i slatkih peciva koji će očarati vaše nepce.

Osim već poznatih specijaliteta poput pizze s različitim sastojcima, kao što su Margherita, Capricciosa, Tuna i Quattro Stagioni, tu su i monoporcije kolača koje će zadovoljiti vašu slatku stranu. Uz Krempitu, Muffin čokoladu, Brownie, Čupavac i Medenu kocku, možete uživati u malim, ali neodoljivim desertima.

Posebno se ponosimo našim specijalitetom – sarajevskim somunom, svježim i mirisnim, koji će sigurno postati omiljen među našim sugrađanima.

Sarađujući s renomiranom kompanijom FINE FOOD, garantujemo da ćete u “Mojoj pekari” uvijek dobiti najsvježije i najukusnije proizvode. FINE FOOD je jedna od vodećih kompanija u pekarskoj industriji Bosne i Hercegovine, a ova saradnja podiže standarde i osigurava da naši sugrađani uživaju u najboljim pekarskim proizvodima koje naš grad ima da ponudi.

Radno vrijeme “Moje pekare” je prilagođeno svakodnevnim potrebama, tako da će biti otvorena za vas od ranog jutra pa sve do večernjih sati. Pekara se otvara u 06:00 sati, a zatvaramo u 22:00 sati, tako da možete svratiti kad god poželite osjetiti miris svježeg peciva ili iznenaditi svoje najdraže ukusnim poslasticama.

Pozivamo sve naše sugrađane da posjete “Moju pekaru” i uživaju u najboljim delicijama koje ova pekarska oaza nudi. Dođite i otkrijte zašto je “Moja pekara” nova omiljena destinacija za sve ljubitelje dobrog pekarskog užitka. Vidimo se u ulici Gradska bb!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti