13.3 C
Gornji Vakuf
Srijeda, 01. Maja 2024.

NAJAVA: U ponedjeljak promocija nove knjige Arifa Hadžiahmetovića “Rubac i pet zlatnih dukata”

Sa zadovoljstvom najavljujemo događaj koji će obogatiti kulturnu scenu! PROMOCIJA NOVOG ROMANA “RUBAC I PET ZLATNIH DUKATA” autora Arifa Hadžiahmetovića će se održati u ponedjeljak, 14.08.2023., s početkom u 18:30h. Mjesto susreta je Osnovna škola Gornji Vakuf.

Pridružite nam se dok istražujemo dubine ljudskih sudbina kroz ovu emotivno nabijenu priču. Autor Arif Hadžiahmetović nas je već osvojio svojim romanima “Učiteljica Ankica i bijele vunene rukavice” te “Isprepletene životne sudbine”. Sada nas ponovno iznenađuje novim djelom – “Rubac i pet zlatnih dukata”. Ova priča nas vodi kroz tri generacije porodice aga iz Hercegovine, postavljajući se u vrijeme Drugog svetskog rata pa nadalje.

Prema recenzijama, Hadžiahmetović je majstorski isprepleo sudbine likova, dajući nam dubok uvid u njihove radosti i izazove. Roman je tkana slagalica života, isprepletene tuge i sreće, koja nam govori da su i tragični događaji dio pravca kojim se krećemo. Pridružite nam se na ovoj literarnoj avanturi i doživite bogatstvo ljudskih priča i iskustava koje nas povezuju.

Na promociji će nam se pridružiti i Idriz ef. Bušatlić, profesor, koji će nas inspirisati svojim pogledom na ovu izuzetnu knjigu. Vidimo se u ponedeljak, 14.08.2023., u 18:30h, u Osnovnoj školi Gornji Vakuf. Dođite i budite deo ove duboko emotivne i inspirativne večeri!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti