15.5 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 02. Maja 2024.

Sloga LADIES cup

Nakon što smo prethodno vikenda održali 7. Memorijalni turnir u seniorskoj kategoriji, u Nedjelju 17.09.2023.godine očekuje nas SLOGA LADIES CUP u kategoriji kadetkinja.

Naši gosti su ekipe iz prijateljskih gradova, iz Viteza nam dolazi Rukometna akademija Vitez koja u posljednje vrijeme pravi odlične rezultate. Iz komšijske Jablanice dolazi nam Turbina, ekipa koja ima već dugo odlično radi sa omladinskim selekcijama. Sa juga naše države, iz grada koji ukrašava prelijepa Bregava, naravno riječ je o Omladinskom ženskom rukometnom klubu Iskra iz Stoca, popularne iskrice od ove godine vratile su se u federalno takmičenje i sigurno će bit lijepo osvježenje na našim rukometnim terenima.

Turnir se organizuje uz slogan koji nam može bit vodilja u svakodnevnom životu, slogan glasi UZ MALO DOBRE VOLJE, MOŽEMO BOLJE!

Naše aktivnosti podržane su kroz projekat „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“ koji finansira Služba za instrumente vanjske politike (#FPI) Evropske unije u okviru Instrumenta za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju (#NDICI), a zajedno provode EU, Ujedinjene nacije (UN), Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini (OSCE) i Vijeće Europe (CoE).

@europa.ba United Nations in BiH OSCE Mission to Bosnia and Herzegovina Vijeće Evrope – Ured u Sarajevu BiH Može Bolje

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti