11.8 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 02. Maja 2024.

E moj Sema, prođe godina kao dlanom o dlan…

“E moj Sema, prođe godina kao dlanom o dlan. Vjeruj mi da nema dana a da te se ne sjetimo. Ma znamo mi da ti nas gledaš. Nadamo se da si sada ponosan na svoju Slogu i njenu omladinu.”

Dragi navijači, sljedeću utakmicu naša Sloga igra protiv RK Kiseljak. Susret se igra u nedjelju, 15.10.2023g. u 17:00h! Utakmica na kojoj ćemo obilježiti godišnjicu smrti našeg rahmetli Semira Demirovića. Pozivamo vas da u nedjelju budete na mjestu odakle je sve počelo, na mjestu koje će nas zauvijek podsjećati na našeg rahmetli Semu.

U nedjelju bi svi trebali biti u dvorani. Bar na par sati zaboravi na sve obaveze koje imaš taj dan i provedi ga u znaku Sloge. Povedi bilo koga, roditelje, brata, sestru, druga ili drugaricu, raju iz škole. Pošalji pozivnicu na utakmicu nekome ko nije iz Vakufa, neka dođe i vidi šta nama znači Sloga i kako je cijenimo. Taj dan se malo vrati u prošlost. Sjeti se utakmica protiv Iskre, banjalučkog Borca, Gračanice. Sjeti se akcija po gradu, grafita, plakata, natpisa, facebook objava, navijanja u dvorani. Svega onoga što je Slogu podiglo na evropski nivo. Tužan ali i ponosan dođi na utakmicu. U 36. minuti učini i ti nešto da je prekineš i odaš počast rahmetli Semi. Jer Sloga je dio nas, a mi smo dio nje. Kao duša i tijelo, nerazdvojni!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti