15.4 C
Gornji Vakuf
Srijeda, 01. Maja 2024.

Oživite svoje umjetničko srce uz “Česta fest”!

Prvi omladinski teatarski festival, »Česta fest«, donosi čaroliju umjetnosti u naš grad. Očekujte nezaboravne trenutke s renomiranim glumcima poput Feđe Štukana, Nermina Hamzagića, Ermina Brave, Amile Terzimehić i Adnana Lugovića. “To nisam ja”, “Just a normal life”, “Galerija života”, “Ovdje i sada” te “Aplauz za naše” samo su neki od naslova koji će obogatiti našu festivalsku scenu.

Posebna pažnja posvećena je stvaranju događaja koji će se urezati u pamćenje. Festival ne čini samo sjajna teatarska izvedba, već i zatvorene radionice plesa, glume i režije namijenjene mladima iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja i talentiranim glumcima.

Ova čarobna manifestacija podržana je projektom “Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini”, financiranom od strane Službe za instrumente vanjske politike (FPI) Europske unije. Partneri na projektu su Vijeće Europe – Ured u Sarajevu, United Nations in BiH, OSCE Mission to Bosnia and Herzegovina te BiH Može Bolje.

Pripremite se za vrhunsku umjetnost koja će zavladati »Česta fest«! Pridružite nam se i zajedno stvorimo nezaboravno festivalsko iskustvo!

Sve detalje potražite na plakatu aktivnosti. Vidimo se na »Česta fest«!”

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti