21.5 C
Gornji Vakuf
Utorak, 30. Aprila 2024.

[VIDEO] Neobična priča iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja: Besplatno šišanje već 62 godine

U neobičnom, ali srcu dirajućem susretu koji odražava duboko ukorijenjeno prijateljstvo, najstariji brico Gornjeg Vakufa-Uskoplja, Jusuf, besplatno šiša svog dugogodišnjeg prijatelja, Emina Ljutića, vlasnika medvjeda već punih 62 godine. Iako su se nekada susretali kao kolege u istoj firmi, njihovo prijateljstvo ne jenjava, te su održali čvrstu vezu kroz godine.

Ovaj neobični ritual događa se svaki put kada Emin osjeti potrebu za šišanjem, a Jusuf uvijek nesebično priskače u pomoć. Ovoga puta, šišanje je snimljeno ispred medvjeđeg brloga, što dodatno naglašava neobičnost situacije, no ni Eminu ni brici Jusufu to ne smeta.

Emin je s osmijehom na licu podijelio kako medvjedi mijenjaju dlaku, zbog čega im je potrebno donositi obilje vode svakodnevno. Sa svoje strane, brico Jusuf se prisjetio mladalačkih dana, raznih frizura i razgovora s mušterijama, dok je strpljivo i vješto oblikovao Eminovu kosu.

Ovaj neobičan susret privukao je znatiželjne poglede prolaznika, no za Emin i Jusufa, to je bio samo još jedan dan obilježen prijateljstvom i međusobnom podrškom.

Pozivamo vas da pogledate ovaj neobičan trenutak šišanja kod medvjeda u Gornjem Vakufu-Uskoplju, koji ne samo da ističe duboko prijateljstvo, već i pokazuje snagu zajedništva i podrške među ljudima.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti